Portál Főoldal > Tudásbázis > Számlázás > Hogyan működik az értesítési, számlázási rendszer?


Hogyan működik az értesítési, számlázási rendszer?
 1. Az előfizető által a http://kontrolpanel.hu felületen megadott email adatokatra kerül megküldésre az értesítés valamint a díjbekérő / elő számlakép az alábbiak szerint:
 2. Értesítések rendjét illetőleg az alábbiakról tájékoztatjuk:
  • Díjbekérő kiállítása: Forduló vagy lejárati napot megelőző 14 nappal megküldjük a díjbekérő elkészültéről az értesítőt a megadott email címre, amelyre fizethet az előfizető.
  • Megszűnés: Amennyiben a fordulónapig nem rendezi az esedékes díjat, a fordulónapot követő napon a szolgáltatás megszűntetésre és/vagy törlésre kerül.
  • Késedelmes értesítő: A lejárati napot követő 3 napon keresztül értesítjük az előfizetőt a díjfizetés elmulasztásáról. Itt már késedelmesnek minősül a díjfizetés!
 3. Cégünknél Elektronikus Számlázással történik a számla kiállítása az előfizető partnerek felé, és a szolgáltatási szerződésben kapcsolattartóként vagy képviselőként megjelölt személy email címére küldi ki egy partner vállalat.
 4. Papír alapú számlát csak kérésre, a számla kiküldését megelőzően (azaz előre jelezve az igényt) - egyeztetést követően - állítunk ki. A papír alapú számla megküldésének postai díja lehet. A részletekről érdeklődjön!
 5. A díjakról a bankszámlánkra történő beérkezést követően állítunk ki ÁFÁS számlát.


Hasznosnak találta ezt a választ?

Hozzáadás a Kedvencekhez Hozzáadás a Kedvencekhez    Kinyomtatja ezt a cikket Kinyomtatja ezt a cikket

Olvassa el
Mi a díjbekérő? (Megtekintések: 1587)